Directeur Ian Novikov van de Russische wapenfabrikant Almaz-Antej, maker van het BUK-raketsysteem, tijdens de persconferentie dinsdagochtend in Moskou.
Volledig scherm
Directeur Ian Novikov van de Russische wapenfabrikant Almaz-Antej, maker van het BUK-raketsysteem, tijdens de persconferentie dinsdagochtend in Moskou. © AFP

'Oekraïne schoot met oude raket MH17 neer'

Op dezelfde dag als de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) in een rapport bekendmaakt wat wat er met vlucht MH17 en zijn inzittenden is gebeurd, organiseerde de Russische fabrikant van BUK-raketten in Moskou een eigen persconferentie. De fabrikant weersprak daarin dinsdagochtend dat Rusland een rol had in het neerhalen van het vliegtuig van Malaysia Airlines in juli 2014.

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Bommenwerper maakt noodlanding op strand Florida
  Play

  Bommenwer­per maakt noodlan­ding op strand Florida

 2. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle