Directeur Ian Novikov van de Russische wapenfabrikant Almaz-Antej, maker van het BUK-raketsysteem, tijdens de persconferentie dinsdagochtend in Moskou.
Volledig scherm
Directeur Ian Novikov van de Russische wapenfabrikant Almaz-Antej, maker van het BUK-raketsysteem, tijdens de persconferentie dinsdagochtend in Moskou. © AFP

'Oekraïne schoot met oude raket MH17 neer'

Op dezelfde dag als de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) in een rapport bekendmaakt wat wat er met vlucht MH17 en zijn inzittenden is gebeurd, organiseerde de Russische fabrikant van BUK-raketten in Moskou een eigen persconferentie. De fabrikant weersprak daarin dinsdagochtend dat Rusland een rol had in het neerhalen van het vliegtuig van Malaysia Airlines in juli 2014.

 1. Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcontract op te stellen’
  PREMIUM

  Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcon­tract op te stellen’

  Praten over geld, het blijft ongemakkelijk. Zelfs met onze eigen kinderen. Ouders zitten dus vaak met vragen over zakgeld: wanneer ermee te beginnen, wanneer geef je ‘opslag’, wat kun je doen als je een samengesteld gezin hebt, en mogen grootouders ook een centje geven? Ouders hebben de meest uiteenlopende vragen, die we voorleggen aan zakgeldexpert Annelou Van Noort. ,,Het is belangrijk dat je luistert naar je buikgevoel.”
 1. Klimaatwake bij Catshuis tot einde van formatie
  Play

  Klimaatwa­ke bij Catshuis tot einde van formatie

 2. Emotionele taferelen na vrijgeven reizen tussen Australië en Nieuw-Zeeland
  Play

  Emotionele taferelen na vrijgeven reizen tussen Australië en Nieuw-Zee­land