Leider van de protestbeweging Nasser Zefzafi vorige week tijdens een manifestatie in Al Hoceima, zeven maanden na de dood van visverkoper Mouhcine Fikri.
Volledig scherm
Leider van de protestbeweging Nasser Zefzafi vorige week tijdens een manifestatie in Al Hoceima, zeven maanden na de dood van visverkoper Mouhcine Fikri. © Reuters

Onrust in Noord-Marokko: 20 betogers opgepakt en ook leider protestbeweging

Na een gewelddadige confrontatie tussen demonstranten en de politie in de Marokkaanse stad Al-Hoceima in het Rifgebied zijn in twee dagen tijd twintig betogers opgepakt en ook Nasser Zefzafi, de leider van de protestbeweging.

  1. Familie van Nederlandse die stierf na billenoperatie in Turkije: 'Chirurg moet vervolgd worden’
    PREMIUM
    35

    Familie van Nederland­se die stierf na billenope­ra­tie in Turkije: 'Chirurg moet vervolgd worden’

    Een Nederlandse nagelstyliste is maandag overleden aan de gevolgen van een omstreden operatie in Turkije, bevestigen bronnen rond de ingreep aan deze site. Het zou gaan om de zogenaamde Braziliaanse billenlift, een beruchte operatie waarbij de chirurg eigen vet van de patiënt overbrengt naar de bil om zo een rondere, vollere achterkant te krijgen. Vorig jaar overleed ook de 39-jarige Sharida Tuinfort uit Rockanje aan de gevolgen van zo’n cosmetische ingreep.