Bob Woodward (links), één van de journalisten die in 1972 het Watergate-schandaal onthulden, sprak met ingewijden van het Witte Huis over Donald Trump voor zijn nieuwe boek 'Fear: Trump in the White House'.
Volledig scherm
Bob Woodward (links), één van de journalisten die in 1972 het Watergate-schandaal onthulden, sprak met ingewijden van het Witte Huis over Donald Trump voor zijn nieuwe boek 'Fear: Trump in the White House'. © AFP

Onthullend boek Woodward biedt bizarre inkijk in de wereld van Trump

Medewerkers van de Amerikaanse president Donald Trump stelen documenten van zijn bureau, om hem ervan te weerhouden omstreden beslissingen te nemen. Dat is een van de bizarre onthullingen in het boek van Bob Woodward, journalist van de Washington Post, die in 1972 samen met Carl Bernstein het Watergate-schandaal onthulde. Ook zou Trump voorgesteld hebben om de Syrische president Bashar al-Assad te vermoorden. 

 1. Indonesië vreest dat duikboot met 53 opvarenden gezonken is: olieresten gespot
  Update

  Indonesië vreest dat duikboot met 53 opvarenden gezonken is: olieresten gespot

  De Indonesische marine zoekt met man en macht naar een vermiste onderzeeboot met 53 mensen aan boord. De duikboot van Duitse makelij was bezig met een torpedo-oefening ten noorden van Bali, maar de marine verloor vandaag het contact met de bemanning. De autoriteiten vrezen dat op die plek de boot gezonken is naar een diepte van 600 à 700 meter. Op de plek van het laatste contact zijn olieresten op het wateroppervlak gezien, meldt het Indonesische ministerie van Defensie.
 1. Koning inspecteert de laatste Songfestival-voorbereidingen
  Play

  Koning inspec­teert de laatste Songfesti­val-voorberei­din­gen

 2. Biden wil uitstoot broeikasgassen de komende jaren halveren
  Play

  Biden wil uitstoot broeikas­gas­sen de komende jaren halveren