REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ook Orbán is een held van Amerikaanse conservatieven

Op een conservatief festijn in Texas laten rechtse politici en activisten onverbloemd hun militante, anti-democratische kant zien. Niet alleen Donald Trump, ook Viktor Orbán wordt er gevierd.

42 reacties

 • AD Redacteur

  2 maanden geleden
  Op deze pagina mag je zoals je gewend bent reacties achterlaten, maar vanwege de zomerperiode modereren wij iets minder vaak. Reacties achtergelaten na 22:00 worden de volgende dag na 14:30 bekeken. Bedankt voor je geduld!
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Ik ben wat de asiel kwestie voor Orban,maar hij had laatst een uitspraak dan denk ik neen,toch weer niet.Zo heeft iedereen wat en een ander heel veel zoals Rutte heb er ook nooit op gestemd.
 • piet van den berg

  2 maanden geleden
  hongarije was in de tweede wereld oorlog al niet koosjer. dus zie : l'histoire se repete
 • Jeroen Weber

  2 maanden geleden
  Zo, allemaal mensen die graag iemand aan de macht zien die zijn tegenstanders uit zou schakelen. Iemand die van belastingsgeld een nutteloos station liet bouwen en u maar al te graag uit de wegruimt als u het al in uw hoofd zou halen om ergens over te klagen.
 • Kim van der Kraan

  2 maanden geleden
  Orbán is ook mijn held (volksheld) held van/voor zijn volk en dat hij geen mediaheld is... ik hoop dat wij ook zo iemand krijgen die zijn eigen volk op de eerste plaats zet.
 1. Auto met kalasjnikov en flessen benzine gevonden bij huis Belgische minister, vierde verdachte nog voortvluchtig

  Auto met kalasjnik­ov en flessen benzine gevonden bij huis Belgische minister, vierde verdachte nog voortvluch­tig

  De Belgische minister van Justitie Vincent Van Quickenborne wordt extra streng beveiligd nadat bij zijn villa in Kortrijk een auto met Nederlandse nummerplaten werd aangetroffen waarin onder meer een kalasjnikov lag. Ook zijn er spanbanden gevonden, waarmee iemand vastgebonden kan worden. Drie Nederlandse verdachten (20, 29 en 48 jaar) zijn opgepakt in Den Haag en Leidschendam. Een vierde verdachte is nog op de vlucht.