Robert De Niro.
Volledig scherm
Robert De Niro. © EPA

‘Ook verdacht pakket naar restaurant Robert de Niro gestuurd’

UpdateActeur Robert De Niro (75) is de volgende op het lijstje van bekende Amerikanen, naar wie een verdacht pakket is gestuurd. Het pakket is afgeleverd bij een pand in New York waar onder meer een restaurant en het productiebedrijf van De Niro in zitten, berichten Amerikaanse media.

 1. Passagiers filmen verkrachting in metro VS en grijpen niet in, politie woest: ‘Dit is walgelijk’
  man opgepakt

  Passagiers filmen verkrach­ting in metro VS en grijpen niet in, politie woest: ‘Dit is walgelijk’

  Wel uit sensatiezucht met je mobieltje filmen, maar niet de politie bellen. De politie in Philadelphia is woest op reizigers die weigerden in te grijpen toen een vrouw naast hen in de metro werd verkracht. In plaats van te helpen grepen de passagiers naar hun telefoon en maakten ze filmpjes van het schokkende tafereel. De autoriteiten nemen de zaak hoog op en zijn een onderzoek gestart naar de filmers, die mogelijk strafrechtelijke vervolging riskeren.
 2. Commotie om interview ‘te mooie’ Amerikaanse journaliste met Poetin: ‘Ze moest hem afleiden’
  video
  20

  Commotie om interview ‘te mooie’ Amerikaan­se journalis­te met Poetin: ‘Ze moest hem afleiden’

  Een interview tussen een Amerikaanse journaliste en president Vladimir Poetin (69) heeft in Rusland tot commotie geleid. Volgens verschillende staatsmedia gedroeg CNBC-verslaggeefster Hadley Gamble zich als ‘een seksobject’ en probeerde ze Poetin met haar uiterlijk ‘af te leiden’. Zelf zei Poetin dat de vrouw ‘te mooi’ was om op bepaalde vragen antwoord te geven. De 39-jarige Gamble kan zelf wel lachen om de ontstane ophef.
 3. Belgische Manchester City-fan (63) ‘voor dood achtergelaten’ na brute aanval

  Belgische Manchester City-fan (63) ‘voor dood achtergela­ten’ na brute aanval

  Een 63-jarige Belgische fan van Manchester City is gisteravond na de wedstrijd tegen Club Brugge voor dood achtergelaten op een parkeerplaats in Drongen, een dorpje bij Gent. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City-supporters de Champions League-wedstrijd bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven.