Een deel van de ruim 200 bezoekers van het illegale feest in een loods in Llinars del Vallès dat na 40 uur door een grote politiemacht werd beëindigd.
Volledig scherm
Een deel van de ruim 200 bezoekers van het illegale feest in een loods in Llinars del Vallès dat na 40 uur door een grote politiemacht werd beëindigd. © EPA

Opgepakte Nederlandse ontkent organiseren illegale raveparty Spanje: ‘Politie zocht zondebokken’

VideoDe Nederlandse die zaterdag in de buurt van Barcelona is gearresteerd voor het organiseren van een illegaal dansfeest, ontkent de beschuldigingen aan haar adres. Volgens de vrouw arresteerde de politie na de beëindiging van de rave-marathon willekeurig enkele verdachten. De 29-jarige hoofdverdachte uit Amsterdam is maandagmiddag voorlopig vrijgelaten in afwachting van de rechtszaak tegen haar, melden Spaanse media.

 1. Oplettende serveerster helpt mishandelde jongen (11); ouders gearresteerd

  Oplettende serveer­ster helpt mishandel­de jongen (11); ouders gearres­teerd

  Een oplettende serveerster heeft in Orlando, in de Amerikaanse staat Florida, een 11-jarige jongen gered die door zijn stiefvader en moeder zwaar mishandeld werd. Toen de familie het restaurant bezocht waar zij werkte, viel haar oog op de schrammen en blauwe plekken bij de jongen. Ook viel het haar op dat de jongen als enige geen eten kreeg. Achter de rug van ouders om vroeg ze het kind via een briefje of hij hulp nodig had. Toen het jongetje instemmende knikte, schakelde ze de politie in.
 1. Van vergiftiging herstelde Navalny op weg naar Rusland
  Play

  Van vergifti­ging herstelde Navalny op weg naar Rusland

 2. Politie veegt Museumplein leeg na illegale demonstratie
  Play

  Politie veegt Museump­lein leeg na illegale demonstra­tie