'Opnieuw UFO gefilmd bij Roswell'

Bij Roswell in New Mexico, de legendarische plek in Amerika waar in 1947 al eerder een UFO werd gesignaleerd, is deze week een UFO op video vastgelegd.

De filmer beweert de opname vanuit zijn auto gemaakt te hebben: 'De UFO leek boven het water te zweven, en hij was behoorlijk ver weg. Ik moest de 40X zoom lens van mijn video gebruiken om een en ander goed in beeld te krijgen.'

Het plaatsje Roswell geniet internationaal vooral bekendheid vanwege het 'Roswellincident' in juli 1947, toen vlakbij Roswell een buitenaards ruimteschip neergestort zou zijn. De discussie daarover houdt tot op de dag van vandaag wereldwijd aan.

  1. ‘We ruzieden, ze sloeg de deur dicht en vertrok’: broer Emanuela (15) vertelt over mysterieuze verdwijning

    ‘We ruzieden, ze sloeg de deur dicht en vertrok’: broer Emanuela (15) vertelt over mysterieu­ze verdwij­ning

    Een vermist 15-jarig meisje, lege graven en tal van duistere theorieën: wat leest als een boek van Dan Brown, is in werkelijkheid de mysterieuze verdwijning van de 15-jarige Emanuela Orlandi. Het meisje verdween 36 jaar geleden, en haar familie zoekt nog steeds. ,,Ik kan niet accepteren dat er al die jaren mensen waren die weten wat er is gebeurd”, vertelt de broer van Emanuela aan de Britse krant The Guardian.