Volledig scherm
Patrice Price kreeg een kogel in haar rug en stierf achter het stuur. © facebook

Peuter (2) VS schiet per ongeluk eigen moeder dood

Een jongetje van slechts twee jaar oud heeft in de Verenigde Staten per ongeluk zijn eigen moeder doodgeschoten. Dat gebeurde toen hij achter in de auto een wapen vond en de trekker overhaalde. Patrice Price kreeg een kogel in haar rug en stierf.

De 26-jarige Price zat achter het stuur van de auto van haar vriend, die een bewakingsagent is. Hij had het wapen onder de bestuurdersstoel in het voertuig laten liggen, zo meldt AP, waarna het naar achteren was gegleden. Price wist nog wel de auto aan de kant van de weg te zetten op de Wisconsin Highway 175 in Vilet, Milwaukee, waar ze kort daarna overleed.

Eigen dochter begraven
De vader van het slachtoffer is nog steeds in shock, vertelt hij tegen de lokale zender WISN. ,,Ik had nooit gedacht dat ik mijn eigen dochter zou moeten begraven", zegt Andre Price. Volgens hem was zijn dochter een hardwerkende moeder van drie kinderen. ,,Mijn hart bloedt nu ze er niet meer is. Het doet echt pijn, ook al omdat ik mijn dochter niet meer mocht zien. Ik wilde haar nog voor een laatste keer vastpakken maar dat werd me niet gegund."

In de auto zat ook nog een ander kind van 1,5 jaar oud en de oma van de kinderen. Zij bleven ongedeerd. De politie van Milwaukee doet nog onderzoek naar de precieze omstandigheden van het fatale ongeval.