Eén van de paspoorten die 'de Witte Weduwe' gebruikt (of heeft gebruikt). Ze gebruikt hier de naam Nathalie Faye, maar staat nu bekend als Samantha Lewthwaite.
Volledig scherm
Eén van de paspoorten die 'de Witte Weduwe' gebruikt (of heeft gebruikt). Ze gebruikt hier de naam Nathalie Faye, maar staat nu bekend als Samantha Lewthwaite. © afp

President Kenyatta: terroristen Nairobi verslagen

UpdateDe Keniaanse president Uhuru Kenyatta heeft dinsdag gezegd dat de terroristen in het winkelcentrum Westgate in Nairobi zijn verslagen. Volgens de president zijn 5 terroristen gedood en zijn er 11 gevangengenomen.

 1. Kleuter (4) tegen terrorist: 'Je bent een heel slechte man'

  Kleuter (4) tegen terrorist: 'Je bent een heel slechte man'

  Een vierjarige Britse jongen, die samen met zijn moeder en zus (6) in het winkelcentrum Westgate in de Keniaanse hoofdstad Nairobi was tijdens de aanval van militanten van al-Shabaab, heeft ontzettend veel moed getoond. Elliot Prior uit Windsor stond op en ging de confrontatie met een van de terroristen aan. 'Je bent een heel slechte man', zei de dappere kleuter terwijl hij zijn moeder Amber, die in haar been werd geschoten, en zijn zusje Amelie probeerde te beschermen.
 1. Dit was Nederland vandaag: vrijdag 15 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: vrijdag 15 januari

 2. Einde Rutte III is een feit: 'Het hele systeem heeft gefaald'
  Play

  Einde Rutte III is een feit: 'Het hele systeem heeft gefaald'