De Syrische president Bashar al-Assad (links) en sjeik Mohammed bin Rashid al-Maktoum van de Verenigde Arabische Emiraten.
Volledig scherm
De Syrische president Bashar al-Assad (links) en sjeik Mohammed bin Rashid al-Maktoum van de Verenigde Arabische Emiraten. © ANP / EPA

President Syrië bezoekt na ruim tien jaar weer Arabisch land: VS vrezen legitimatie regime-Assad

De Syrische president Bashar al-Assad heeft vrijdag in Dubai een ontmoeting gehad met de heerser in de Verenigde Arabische Emiraten, sjeik Mohammed bin Rashid al-Maktoum. Het was Assads eerste bezoek aan een Arabische staat sinds het begin van de Syrische oorlog in 2011. De VS laten weten ‘diep teleurgesteld en verontrust te zijn door deze schijnbare poging om’ Assad te legitimeren.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.