Volledig scherm
© Thinkstock

Raadselachtige dood twee jongens in Britse woning

Twee jongens van 13 en 14 jaar zijn vrijdag omgekomen door een mysterieus incident in een woning in het Britse Sheffield. De toedracht is niet duidelijk. Volgens Britse media werden na aankomst van de hulpdiensten bij elkaar zes kinderen naar het ziekenhuis gebracht, van wie er twee overleden.

De politie arresteerde een man (37) en een vrouw (34). Zij worden verdacht van moord. De politie in Zuid-Yorkshire verklaarde dat er een melding was binnengekomen over ‘zorgen om de veiligheid’ van de mensen in de woning. De politie ontkende dat in de woning was geschoten. 

Vlak voor hun dood stuurden de twee jongens via hun Nintendo een bericht naar een vriend dat ze ziek waren en niet naar school zouden komen. Drie kinderen van 11, 10 en 3 jaar en een baby van zeven maanden zijn door hulpverleners levend uit het huis gehaald. Volgens de politie liepen zij geen levensbedreigende verwondingen opgelopen. 

  1. Trieste foto van verdronken vader en dochter zet vluchtelingendiscussie VS op scherp
    VIDEO

    Trieste foto van verdronken vader en dochter zet vluchtelin­gen­dis­cus­sie VS op scherp

    De trieste foto van Óscar Alberto Martínez Ramírez en zijn 23-maanden oude dochtertje Valeria, liggend aan de oever van de rivier Rio Grande, schokt Amerika en de rest van de wereld. Het beeld van het tweetal, samen verdronken op weg naar een onzekere toekomst in de Verenigde Staten, staat symbool voor de migratiecrisis waarmee het land te kampen heeft. En de moed der wanhoop waarmee vluchtelingen de helse, en soms dodelijke, tocht aanvaarden.