Het Republikeinse Congreslid Anthony Gonzalez, die bekend heeft gemaakt dat hij zich niet herkiesbaar stelt voor de Republikeinen.
Volledig scherm
Het Republikeinse Congreslid Anthony Gonzalez, die bekend heeft gemaakt dat hij zich niet herkiesbaar stelt voor de Republikeinen. © AP

Republikeins Congreslid dat stemde voor afzetting Trump stopt

Anthony Gonzalez, een Republikeins Congreslid dat in januari stemde voor impeachment van Donald Trump en de voormalige president een ,,kanker voor het land” noemde, stelt zich niet opnieuw verkiesbaar. Hij stopt volgend jaar met zijn baan in de Amerikaanse politiek om ,,meer tijd met mijn familie door te brengen”, maar laat ook doorschemeren dat hij zich niet meer thuis voelt in de Republikeinse Partij.

  1. Moeder Dutroux in de clinch met zijn advocaat: ‘Mijn zoon depressief? Laat hem rotten in de hel!’
    PREMIUM

    Moeder Dutroux in de clinch met zijn advocaat: ‘Mijn zoon depressief? Laat hem rotten in de hel!’

    ,,Mijn cliënt is depressief en staat op de rand van de afgrond.” Hoopte advocaat Bruno Dayez medelijden op te wekken voor Marc Dutroux (64)? Dan heeft hij zich schromelijk misrekend, afgaande op de publieke opinie. Ook Dutroux’ moeder kon haar oren niet geloven. ,,Hij duwt bij de nabestaanden het mes nog wat dieper in de wonden”, zegt Jeannine Lauwens (85) in Dag Allemaal, na jarenlang stilzwijgen. Lees hier het exclusieve interview.