Russische president Vladimir Putin wijst Westerse diplomaten uit als tegenreactie op de Russische exodus van afgelopen week.
Volledig scherm
Russische president Vladimir Putin wijst Westerse diplomaten uit als tegenreactie op de Russische exodus van afgelopen week. © ANP

Rusland wijst
Westerse diplomaten uit

UPDATERusland wijst evenveel Westerse diplomaten uit als de Westerse landen hebben gedaan. Dat zijn ten minste zestig Amerikaanse diplomaten en waarschijnlijk meerdere Europese diplomaten. Dat maakte de Russische minister Sergej Lavrov van Buitenlandse Zaken vandaag bekend.

  1. Moeder van mysterieuze 'tienling' opgenomen op psychiatrische afdeling, ministerie haalt uit naar krant

    Moeder van mysterieu­ze 'tien­ling' opgenomen op psychiatri­sche afdeling, ministerie haalt uit naar krant

    De Zuid-Afrikaanse vrouw die begin deze maand voor een internationale mediarel zorgde nadat ze beweerde te zijn bevallen van een superzeldzame tienling, blijkt opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis voor een beoordeling van haar geestelijke gezondheid, bevestigt haar advocaat tegen diverse landelijke media. In een persbericht trekt het ministerie van Gezondheid het bestaan van de tien baby’s in twijfel. ,,Het kan niet zo zijn dat er tien of acht baby’s worden geboren en dat er geen bewijs van hun verblijfplaats of bestaan ​​kan worden vastgesteld.”