Russische ex-kolonel verrast kijkers staatstelevisie: ‘Situatie aan front zal voor ons enkel erger worden’

met videoEen oud-kolonel heeft voor ophef gezorgd met zijn optreden op de Russische staatstelevisie. In een verbaal steekspel met de presentatrice en zonder een blad voor de mond te nemen, schetste Mikhail Khodarenok een realistisch beeld van de stand van zaken in Oekraïne. ‘De situatie op het front zal voor ons alleen maar erger worden.’

94 reacties

 • Karel Tichmann

  1 maand geleden
  Trump schoffeerde de VS-constitutie? Onzin, weer een opinie zonder bewijs. Een wijziging kan worden voorgesteld met een ⅔ meerderheid van de stemmen van beide Huizen van het Congres, of, indien ⅔ van de Staten daarom verzoeken, door een daartoe bijeengeroepen conventie. De wijziging moet dan worden bekrachtigd door ¾ van de wetgevende macht van de staat, of ¾ van de verdragen die in elke staat ter ratificatie worden aangevraagd. Daarom kan de 2e Amendement (wapenwet) nooit veranderd worden!
 • Maria Yvonne Franssen

  1 maand geleden
  @DeKoker Met zalvende woorden een oorlog stoppen? RE: Nee. Hiermee had men de oorlog moeten vóórkomen. Men heeft té véél sovjetstaten ingelijfd in NATO en EU: dit leidde m.i. tot oorlog. Poetin is niet knettergek. Hij ontwikkelt wel trekjes die het 'Vrije Westen' associeert met dictatuur. Maar dat ziet men híer ook steeds méér: Trump schoffeerde de VS-constitutie tijdens zijn ambtsperiode. Erdogan draaide de democratische klok terug. De EU-regering in Brussel krijgt m.i. óók grootrijk-trekjes🤴
 • Alice Voorendt

  1 maand geleden
  Vreselijk die Russen zitten ook al in Afrika om andere landen slecht te maken ze zijn gevaarlijk en stoken andere landen op zag dat gisteren avond op 't v zij zijn goed en wij zijn slecht wat je met geld en macht mensen kan om kopen zwakke mensen natuurlijk maar vrouwen worden mee genomen en gedood viezerikken zijn het !!!!
 • De Koker

  1 maand geleden
  Beste Maria Yvonne Franssen u zegt liever diplomatie en vrede, dan schijnvrijheid en schijndemocratie. Poetin is een geval apart die doet wat hij wil die kun je niet met diplomatie aanpakken. Met die vent valt niet te praten wat al gebleken is. Die vent is hartstikke gestoord zoals zoveel wereldleiders. Moeten zalvende woorden en stilletjes afwachten de oorlog stoppen? Soms is helaas aktie nodig want die vent is kent geen mededogen.
 • Karel Tichmann

  1 maand geleden
  Wat is een democratie? Als we een perfecte democratie zouden kunnen creëren, zou die zo participatief, efficiënt en consensueel mogelijk moeten zijn. Het zou op zichzelf ook duurzaam, resoluut en robuust zijn. Het zou ook eindeloze wijsheid en rijkdom creëren voor de bevolking. Al deze kenmerken zouden ondergeschikt zijn aan de noodzaak, om het zo eerlijk mogelijk te doen. Want het systeem wat we op het ogenblik hebben is: "Twee wolven en één schaap, die gaan kiezen wat ze gaan eten die avond."