Jared Kushner, schoonzoon en adviseur van Amerikaanse president Donald Trump, luistert naar een toespraak van zijn schoonvader.
Volledig scherm
Jared Kushner, schoonzoon en adviseur van Amerikaanse president Donald Trump, luistert naar een toespraak van zijn schoonvader. © AP

Schoonzoon Trump wil overheid tot bedrijf hervormen

De Amerikaanse president Donald Trump stelt vandaag Jared Kushner aan als het hoofd van het 'Office of American Innovation', een team dat bedrijfsstrategieën zal toepassen op overheidszaken. ,,De overheid moet geleid worden zoals een groots Amerikaans bedrijf'', verklaarde Kushner gisteren tijdens een interview met The Washington Post.

 1. Waarom vriendschappen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’
  PREMIUM

  Waarom vriend­schap­pen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’

  Een jaar corona drukt op onze sociale relaties. Contact houden met vrienden voelt lastiger dan ooit, want na een jaar teren op videocalls, appjes en wandelafspraken, slaat de vermoeidheid en verslagenheid toe. Twee psychologen lichten toe waar die sociale vermoeidheid vandaan komt en of we daar na corona nog vanaf komen. ,,We concentreren onze energie nu op de vriendschappen die ons het meeste opleveren.”
 1. Kabinet wil maatregelen versoepelen met Pasen
  Play

  Kabinet wil maatrege­len versoepe­len met Pasen

 2. Internationale Vrouwendag: 'Vrouwen in de politiek worden strenger beoordeeld'
  Play

  Internatio­na­le Vrouwendag: 'Vrouwen in de politiek worden strenger beoordeeld'