Archiefbeeld van brandweerlieden die vorig jaar in februari in actie kwamen toen er een lijk in de watertank op het dak van het hotel lag te rotten. In de inzet de 'spookfoto' die Koston Alderete maakte.
Volledig scherm
Archiefbeeld van brandweerlieden die vorig jaar in februari in actie kwamen toen er een lijk in de watertank op het dak van het hotel lag te rotten. In de inzet de 'spookfoto' die Koston Alderete maakte. © Reuters

'Spookfoto' genomen in horrorhotel in Los Angeles

Het Cecil Hotel in Los Angeles met haar illustere geschiedenis is wederom in het nieuws. Vorig jaar werd bekend dat er lange tijd een lijk lag te rotten in de watertank op het dak van het gebouw. Nu meldt een man dat hij een spook heeft gezien bij een raam op de vierde verdieping. Hij wist daar naar eigen zeggen een foto van te maken.

  1. Palestijnen slaags met Israëlisch leger na begrafenis doodgeschoten 11-jarige jongen
    update

    Palestij­nen slaags met Israëlisch leger na begrafenis doodgescho­ten 11-jarige jongen

    De begrafenis van een 11-jarige Palestijnse jongen, die door het Israëlische leger werd doodgeschoten, is uitgelopen op rellen. Demonstranten raakten slaags met de militairen. Eén Palestijn raakte zwaargewond. Het Israëlische leger is een onderzoek gestart naar de dood van de jongen. Die werd woensdag op de Westelijke Jordaanoever in zijn borst geschoten, toen hij met zijn vader in de auto zat.