Stewardess Patrisha Organo deelde een foto van het moment op Facebook. Het gezichtje van de baby verborg ze achter een emoji om de privacy van het kindje en haar familie te beschermen.
Volledig scherm
Stewardess Patrisha Organo deelde een foto van het moment op Facebook. Het gezichtje van de baby verborg ze achter een emoji om de privacy van het kindje en haar familie te beschermen. © Facebook

Stewardess geeft borstvoeding aan baby van passagier

Een stewardess van Philippine Airlines bleek woensdag de reddende engel tijdens een binnenlandse vlucht op de Filipijnen, toen bleek dat een moeder niet genoeg poedermelk voor haar baby bij zich had. De stewardess deelde het verhaal op Facebook.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    3

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.