Ook Suske en Wiske gaan met de tijd mee.  ,,We willen niet in nostalgie blijven hangen. De strip was én is bedoeld voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar'', zegt hoofdscenarist Peter van Gucht.
Volledig scherm
Ook Suske en Wiske gaan met de tijd mee. ,,We willen niet in nostalgie blijven hangen. De strip was én is bedoeld voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar'', zegt hoofdscenarist Peter van Gucht. © RV

Suske met skinny & Wiske met boots

Shriekkk! Wiske is opeens veranderd! Hip sweatjurkje. Stoere laarsjes. Borsten, zelfs! Volgens scenarist Peter van Gucht was de beroemde Vlaamse strip aan een opfrisbeurt toe. ‘Het moet ook anno 2017 cool zijn’.

  1. Oekraïne drijft in video de spot met vluchtende Russische toeristen: ‘Jullie kozen de Krim, grote fout’

    Oekraïne drijft in video de spot met vluchtende Russische toeristen: ‘Jullie kozen de Krim, grote fout’

    Dankzij uitgestrekte stranden langs de Zwarte Zee, luxueuze resorts, wandelpaden in de bergen en historische ruïnes, was de Krim de afgelopen jaren een populaire badplaats voor Russische toeristen. Maar nu de oorlog ook het schiereiland heeft bereikt, blijven veel vakantiegangers liever weg. In een video op Twitter spot het Oekraïense ministerie met de toeristen die sinds de explosies van dinsdag op de vlucht sloegen.