Oulahsen in haar cel. De twee Nederlandse opvarenden van het Greenpeaceschip Arctic Sunrise, campagneleidster Faiza Oulahsen en chef machinekamer Mannes Ubels, blijven nog zeker 2 maanden in de Russische cel.
Volledig scherm
Oulahsen in haar cel. De twee Nederlandse opvarenden van het Greenpeaceschip Arctic Sunrise, campagneleidster Faiza Oulahsen en chef machinekamer Mannes Ubels, blijven nog zeker 2 maanden in de Russische cel. © epa

Timmermans wacht op Russische aanklacht Greenpeace-activisten

Zolang niet duidelijk is waarvoor de twee Nederlandse Greenpeace-activisten in Rusland zijn aangeklaagd, zal Nederland nog geen stappen nemen. Dat zei minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken maandag in de Tweede Kamer.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”