Topvoetballer Benzema voor de rechter wegens chantage met sekstape

videoVandaag begint het proces tegen de Franse international Karim Benzema. Hij wordt ervan verdacht zijn collega-voetballer Mathieu Valbuena te hebben afgeperst.

 1. Frankrijk verslaat Spanje in spannende finale Nations League door veelbesproken goal Mbappé
  Play
  Samenvatting

  Frankrijk verslaat Spanje in spannende finale Nations League door veelbespro­ken goal Mbappé

  Frankrijk is de opvolger van Portugal, dat in 2019 de eerste editie van de Nations League won. Na een vlakke eerste helft, brandde de strijd na de rust los in San Siro in Milaan. Met Kylian Mbappé als maker van de winnende treffer in de 80ste minuut, al leek hij daarbij wel buitenspel te staan. Eric Garcia raakte de bal nog licht aan en volgens de nieuwe regel is het dan een nieuwe situatie, maar het werd een winnende goal waar nog lang over nagepraat zal worden.
 2. Belarussische ambtenaren die Ryanair-vlucht ‘kaapten’ aangeklaagd om luchtpiraterij
  update

  Belarussi­sche ambtenaren die Ryanair-vlucht ‘kaapten’ aange­klaagd om luchtpira­te­rij

  Vier Belarussische ambtenaren zijn in de Verenigde Staten aangeklaagd om ‘luchtpiraterij’ vanwege hun betrokkenheid bij de landing van een Ryanair-vlucht in Minsk in mei vorig jaar. Aan boord van dat toestel, dat vanuit Griekenland onderweg was naar Litouwen, zat het Wit-Russische oppositielid Roman Protasevitsj, die na een gedwongen landing in de hoofdstad gearresteerd werd. Belarus ontkent dat het een Ryanair-vliegtuig dwong om te landen op de luchthaven.