Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer.
Volledig scherm
PREMIUM
Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer. © AP

Trump-criticus Wolff: President kan niet lezen én niet luisteren

InterviewMichael Wolff legt Donald Trump in zijn boek ‘Staat van beleg’ voor de tweede keer op het rooster. ,,Het Witte Huis verandert in een Trump Organization. Hij werkt hard aan zijn ondergang’’, concludeert de Amerikaanse journalist.

  1. Voortvluchtige ‘Woud-Rambo’ probeerde ex-vriendin te vermoorden met kruisboog
    VIDEO

    Voortvluch­ti­ge ‘Woud-Ram­bo’ probeerde ex-vrien­din te vermoorden met kruisboog

    De klopjacht op de 31-jarige Yves Rausch is nog steeds in volle gang in de buurt van het Duitse Oppenau. Zondag ontwapende hij vier agenten en sloeg daarna op de vlucht. Inmiddels wordt steeds meer bekend over deze ‘Rambo van het Zwarte Woud’, zoals Rausch ook wel wordt genoemd. Zo kwam hij meermaals in aanraking met justitie voor onder meer het overtreden van de wapenwet, bezit van kinderporno en een poging zijn ex-vriendin te vermoorden met een kruisboog.