Trump sorteert voor op een nieuwe campagne én poging de verkiezingen te manipuleren

videoDonald Trump sorteert voor op een nieuwe presidentscampagne én een nieuwe poging de verkiezingen te manipuleren. Amerikaanse verkiezingsspecialisten maken zich ernstige zorgen.

37 reacties

 • Marcelo España

  1 maand geleden
  De kiezers willen bedrogen worden, dat zie je overal. De perceptie is belangrijker geworden dan het produkt, in de reklame, de politiek, de bedrijfsvoering. En dat zal nog erger worden, een leuk snoetje of een bullebak komen nu aan de macht; ook al kennen ze niets van politiek.
 • J.C. Kattestaart

  1 maand geleden
  @J. Breuer.Zijn ze daar door objectief???
 • Henny Gerritsen

  1 maand geleden
  Wellicht is Trump die de US nog kan redden, van de Biden’s totale ondergang!
 • H. Velleman

  1 maand geleden
  Leuke opmerking in dit artikel, dat "De Amerikaanse democratie overeind blijft" wanneer populaire media Trump weigeren zich er op te laten uiten. De democratie van Joe Bidens Democrats party ten voeten uit. Echt zo een objectieve uiting: ook van deze AD journaliste.
 • marcel breukink

  1 maand geleden
  Aan Jan Boden. Ff opletten. Trump heeft het initiatief genomen om Afghanistan te verlaten.
 1. Trump naar rechter om ‘gevoelige documenten’ Capitoolbestorming tegen te houden

  Trump naar rechter om ‘gevoelige documenten’ Capitoolbe­stor­ming tegen te houden

  Donald Trump is naar de rechter gestapt om te voorkomen dat gegevens van het Witte Huis over de bestorming van het Capitool, op 6 januari van dit jaar, worden overgedragen aan een onderzoekscommissie. De voormalige president, tegen wie een afzettingsprocedure werd gehouden omdat hij aanhangers tot de bestorming zou hebben aangezet, stelt dat hij het privilege heeft gevoelige documenten geheim te houden.