Volledig scherm
© AFP

Turkse jongen gedood door vallende geit

In het Oost-Turkse Diyarbakir is een 13-jarig kind omgekomen toen een geit uit de lucht kwam vallen. Het dier was door de vader van de jongen op het dak van een flatgebouw van zes verdiepingen gestald in afwachting van de slacht voor het offerfeest.

Maar de geit sprong over de afrastering op de rand van het dak heen en stortte zo aan de voorkant van het pand neer op het spelende kind, meldde zondag het Turkse persbureau Dogan.

De jongen werd zwaar gewond naar een ziekenhuis gebracht, maar overleed aan zijn verwondingen. De plaatselijke justitie onderzoekt het incident.

  1. Nieuw horrorincident in verpleeghuis waar comapatiënte zwanger raakte van verpleger

    Nieuw horrorinci­dent in verpleeg­huis waar comapatiën­te zwanger raakte van verpleger

    Een verzorgingstehuis in de Amerikaanse stad Phoenix (Arizona) - waar vorig jaar een 29-jarige comapatiënte zwanger raakte na ongewenst contact met een verpleger - is opnieuw in opspraak geraakt door een horrorverhaal. De overheid dreigt de vergunning van de instelling in te trekken, omdat recent meermaals maden werden aantroffen onder het verband van een man met een stoma. ,,Een extreem zorgwekkend incident in de patiëntenzorg”, briest het ministerie van Volksgezondheid in Arizona.