Tweede Nederlander opgepakt na wilde schietpartij in beachclub Marbella, vijf gewonden

met videoTwee Nederlandse mannen van 32 en 26 zijn door de Spaanse politie opgepakt omdat zij worden verdacht van betrokkenheid bij de wilde schietpartij in een drukbezochte beachclub in Marbella. Dat bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Eén van de Nederlanders schoot om zich heen toen hij door een andere bezoeker met een mes werd aangevallen, bevestigen Spaanse politiebronnen.

 1. Tennisser Nick Kyrgios bekent schuld: ex-vriendin mishandeld tijdens een ruzie

  Tennisser Nick Kyrgios bekent schuld: ex-vrien­din mishandeld tijdens een ruzie

  De Australische tennisser Nick Kyrgios heeft bekend dat hij begin 2021 zijn toenmalige vriendin heeft mishandeld, maar het levert hem desondanks geen straf op. Tijdens een rechtszitting in de Australische hoofdstad Canberra gaf Kyrgios toe dat hij zijn ex-vriendin Chiara Passari ruim twee jaar geleden tijdens een ruzie op de grond had geduwd. De aanklacht van mishandeling die de vrouw had ingediend, werd daarop verworpen door de rechter.
 2. Kelly’s groepje betaalde 3000 euro voor een vip-tafeltje en belandde midden in wilde schietpartij
  PREMIUM
  schietpartij beachclub

  Kelly’s groepje betaalde 3000 euro voor een vip-tafeltje en belandde midden in wilde schietpar­tij

  Bij de beachclub in het Spaanse Marbella, waar vannacht een wilde schietpartij plaatsvond, heerste al de hele avond een gespannen en grimmige sfeer. Dat zegt de Nederlandse influencer Kelly van der Minne (26), die de schietpartij op slechts enkele meters afstand zag gebeuren. ,,Er was amper personeel en er werd nergens gecontroleerd. Het was een ongeregeld zooitje.”