Tweede Nederlander opgepakt na wilde schietpartij in beachclub Marbella, vijf gewonden

met videoTwee Nederlandse mannen van 32 en 26 zijn door de Spaanse politie opgepakt omdat zij worden verdacht van betrokkenheid bij de wilde schietpartij in een drukbezochte beachclub in Marbella. Dat bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Eén van de Nederlanders schoot om zich heen toen hij door een andere bezoeker met een mes werd aangevallen, bevestigen Spaanse politiebronnen.

 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’
 2. Kelly’s groepje betaalde 3000 euro voor een vip-tafeltje en belandde midden in wilde schietpartij
  PREMIUM
  schietpartij beachclub

  Kelly’s groepje betaalde 3000 euro voor een vip-tafeltje en belandde midden in wilde schietpar­tij

  Bij de beachclub in het Spaanse Marbella, waar vannacht een wilde schietpartij plaatsvond, heerste al de hele avond een gespannen en grimmige sfeer. Dat zegt de Nederlandse influencer Kelly van der Minne (26), die de schietpartij op slechts enkele meters afstand zag gebeuren. ,,Er was amper personeel en er werd nergens gecontroleerd. Het was een ongeregeld zooitje.”