Volledig scherm
De Radfords verwachten hun twintigste kind. © Instagram/Theradfordfamily

Twintigste kind op komst voor Engels gezin

Het grootste gezin van Engeland krijgt er weer een nieuwe telg bij. Noel en Sue Radford hebben bekendgemaakt dat ze in september hun twintigste kind verwachten. Het stel heeft nu tien zoons en negen dochters. 

Balloon man Australia #happymemories #australia

663 Likes, 5 Comments - sue (@theradfordfamily) on Instagram: "Balloon man Australia #happymemories #australia"

De familie uit Lancashire haalde enkele jaren geleden al het nieuws toen Sue van spruit nummer achttien beviel. De Radfords kondigden toen aan dat Hallie Alfie toch echt de laatste zou zijn, maar dat bleken loze woorden.

Sue en Noel zijn al lange tijd samen. Op hun veertiende kregen ze al hun eerste kind. Tegenwoordig runnen ze samen met hun kinderen een bakkerij. ,,Niemand dacht toen dat het zou duren, maar kijk nu. Na al die jaren zijn we nog altijd gelukkig bij elkaar", zei het stel enkele jaren geleden al.

Lach op gezicht

Toch liep niet alles even goed bij de Radfords. Het stel verloor in 2014 tijdens de zwangerschap een kind. Dat heeft er ingehakt, erkende Sue. ,,Een kind verliezen verandert je als persoon, ik zal nooit meer dezelfde zijn als voor die periode. Ik leer mezelf nu om een lach op mijn gezicht te toveren, ook in periodes waarin ik daar helemaal niet voor in de stemming ben.''