Vader van gezonde negenling dolblij: ‘Iedereen heeft me gebeld, zelfs de president!’

videoTerwijl zijn vrouw in een Marokkaanse privékliniek een keizersnede onderging en beviel van maar liefst negen baby's, bleef Adjudant Kader Arby thuis in Mali. ,,Ik ben zo blij”, reageert de man die er in één klap een zwik kinderen bij kreeg.  

13 reacties

 • Katheleen Van Hee

  2 maanden geleden
  Proficiat voor de ouders. Zou ik deze krant vanwaar de 9 ling opstaat kunnen krijgen , ik verzamel dit al 39 jaar over meerlingen. Zou mijn collectie kunnen uitbreiden met deze 9 ling te bundelen in mijn boek . Dank u daarvoir
 • SB49 Blankers

  2 maanden geleden
  Nee Ann Limbos, zij gaan echt niet bedelen. Wat een vernederende opmerking. De man is adjudant. Hij zei: geef acht en kreeg er negen. Een felicitatie waard e dat de kinderen gezond en wel mogen opgroeien. Gelukkig Ann Limbos is het niet in Nederland gebeurd, want dan had je vast commentaar op kinderbijslag.
 • anneke Rombouts

  2 maanden geleden
  Gefeliciteerd super mooi 🎉🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼
 • ANN LIMBOS

  2 maanden geleden
  Nu krijgen ze nog felicitaties, morgen kunnen ze beginnen te bedelen.
 • JOHN MULDER

  2 maanden geleden
  John Mulder Beste Bijl. Als de regels veranderd zijn, leg deze dan uit. De site van de SVB geeft andere informatie. Als kinderloos persoon heb ik geen ervaring met deze materie.
 1. Huishoudelijke hulp woog 24 kilo toen zij stierf door marteling, werkgever 30 jaar de cel in

  Huishoude­lij­ke hulp woog 24 kilo toen zij stierf door marteling, werkgever 30 jaar de cel in

  Een 41-jarige vrouw uit Singapore moet 30 jaar de gevangenis in omdat zij haar huishoudelijke hulp over een periode van veertien maanden ernstig heeft misbruikt. Dat heeft het Hooggerechtshof in Singapore besloten. Het 24-jarige slachtoffer woog slechts 24 kilo toen zij stierf aan de gevolgen van mishandeling. De Singaporese Gaiyathiri Murugayan pleitte in februari schuldig aan dood door schuld. Ze ontloopt een levenslange gevangenisstraf omdat ze geestesziek zou zijn.