Verbijsterend interview door van ontucht beschuldigde prins Andrew

videoEen wel heel selectief geheugen, ongemakkelijke verklaringen en een aantal pijnlijk diepe zuchten. PR-experts vragen zich af of de Britse prins Andrew er wel verstandig aan heeft gedaan ‘open kaart’ te spelen in een uitzonderlijk BBC-interview.

In het volgens PR-specialisten rampzalig verlopen interview ontkent de van seks met minderjarigen beschuldigde prins meerdere keren ‘absoluut en categorisch’ dat hij destijds naar bed is gegaan met de hem door miljardair Jeffrey Epstein aangeleverde minderjarige Virginia Giuffre (meisjesnaam Roberts). Maar een overtuigend verhaal kan Andrew niet echt afleveren. Er blijft bij de televisiekijker vooral twijfel over het geheugen en de gedragingen van deze altijd al wat losgeslagen 'royal'.

  1. Toeschouwer gearresteerd voor maken van apengebaren naar United-speler Fred

    Toeschou­wer gearres­teerd voor maken van apengeba­ren naar Uni­ted-spe­ler Fred

    De derby tussen de twee voetbalgrootmachten uit Manchester werd gisteravond ontsierd door racisme. Tijdens de wedstrijd Manchester City-Manchester United (1-2) maakte een toeschouwer apengebaren in de richting van United-speler Fred. Ook werden er aanstekers en munten richting Fred en zijn teamgenoot Jesse Lingard gegooid. Inmiddels is de 41-jarige man gearresteerd door de politie op verdenking van racistisch gedrag.