Vier doden door neerstorten Russisch vliegtuig met parachutisten

VIDEOEen vliegtuig met parachutisten is in Siberië neergestort met vier doden tot gevolg. De vijftien andere inzittenden hebben verwondingen opgelopen, melden de Russische autoriteiten. Vier van hen zijn ernstig gewond.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 1. Ben zal dodelijke vliegtuigcrash op Veerse Meer nooit vergeten: ‘Ik zie het nog zo neerstorten’
  reportage - video

  Ben zal dodelijke vliegtuig­crash op Veerse Meer nooit vergeten: ‘Ik zie het nog zo neerstor­ten’

  ‘Mayday!, mayday!, mayday!’, roept de 16-jarige Ben Vriesman door de marifoon vanuit zijn kajuit naar radio Scheveningen. ‘Er is een vliegtuig neergestort op de Haringvreter.’ Het radiostation voor communicatie met schepen denkt in eerste instantie aan een grappenmaker. Maar Vriesman blijft aanhouden. Ondertussen raast een vuurbal door het toestel en vechten de tien inzittenden, onder wie een 9-jarig meisje, voor hun leven op het eilandje in het Veerse Meer. Vijftig jaar later kijken betrokkenen terug op deze ramp.
 2. Van moord op Nederlander verdachte Keniaanse ‘trekt trukendoos’ open om vrij te komen: ‘Eerder al getrouwd met zijn broer’

  Van moord op Nederlan­der verdachte Keniaanse ‘trekt trukendoos’ open om vrij te komen: ‘Eerder al getrouwd met zijn broer’

  Een bizarre ontwikkeling in het onderzoek naar de in Kenia vermoorde Herman Rouwenhorst (55) uit Apeldoorn. Zijn Keniaanse echtgenote, die de moord zou hebben beraamd, beweert nu dat ze eerder is getrouwd met de broer van haar overleden man en zelfs een kind met hem kreeg. Die broer lacht het verhaal weg. ,,Ze heeft een huwelijksakte vervalst’’, zegt hij tegen deze nieuwssite.