Volledig scherm
CEO van American Airlines Doug Parker en stewardess Maddie Peters. © Instagram/Maddie Peters

Vliegtuigongelukje: stewardess gooit blad vol drankjes in kruis van hoogste baas

Stewardess Maddie Peters kreeg het behoorlijk op haar heupen, toen ze een dienblad met drankjes over een vliegtuigpassagier heen gooide. Normaal al iets om nachtmerries van te krijgen, maar zeker als de kletsnatte luchtreiziger niemand minder dan je hoogste baas is. 

,,Ik had onze CEO aan boord’’, schrijft Maddie op Instagram. ,,Tijdens het boarden, serveerde ik drankjes voor de gasten in first class. Ik stond met een dienblad vol, toen een van de passagiers voor me stopte in het gangpad en achteruit kwam. Hij stootte tegen het dienblad en alle drankjes vlogen in het rond.’’

,,Raad een wie ze over zich heen kreeg’’, vervolgt de stewardess van American Airlines. ,,De helft ging over mij heen, de andere helft belandde in Dougs schoot!’’ Maddie stond aan de grond genageld. ,,Het liefst was ik ter plekke doodgebleven’’, schrijft ze nog steeds wat geschrokken.

Opgelucht

,,Krijg ik nu ontslag’’, vroeg de jonge vrouw zich af. Haar baas, Doug Parker, maakte gelukkig geen stampij om het ongelukje. ,,Nee, natuurlijk niet’’, antwoordde de luchtvaartbaas. Maddie die in haar vier jaar als stewardess zeker 32 landen aandeed, kon opgelucht ademhalen. 

,,Hij kwam later naar me toe en we hebben een tijdje gepraat.’’ De lucht was duidelijk geklaard, want het tweetal kon er de rest van de vlucht smakelijk om lachen. Maddie: ,,Meneer Parker vatte het erg sportief op. Toen we uitstapten, vertelde hij me dat hij me nooit zou vergeten.’’

  1. Paus Franciscus bekritiseert onverschilligheid en egoïsme
    Goede Vrijdag

    Paus Franciscus bekriti­seert onverschil­lig­heid en egoïsme

    Paus Franciscus heeft op Goede Vrijdag, tijdens de Kruisweg in Rome, ,,de uit politieke overwegingen gesloten harten’’ bekritiseerd. Tijdens de sfeervolle processie in het Colosseum, waarin de lijdensweg van Jezus herdacht wordt, stond het lot van misbruikte vrouwen en de slachtoffers van mensenhandel centraal. Volgens het Vaticaan woonden 15.000 gelovigen de ceremonie bij. In de Sint-Pietersbasiliek was vooraf de liturgische viering van Goede Vrijdag.