Republikein Marjorie Taylor Greene heeft de slogan 'stop het stelen' op haar mondkapje staan: een oproep van oud-president Trump om het 'stelen' van stemmen te stoppen. Er is nooit bewijs gevonden voor de grootschalige verkiezingsfraude in de VS die volgens Trump en zijn aanhangers heeft plaatsgevonden in 2020.
Volledig scherm
Republikein Marjorie Taylor Greene heeft de slogan 'stop het stelen' op haar mondkapje staan: een oproep van oud-president Trump om het 'stelen' van stemmen te stoppen. Er is nooit bewijs gevonden voor de grootschalige verkiezingsfraude in de VS die volgens Trump en zijn aanhangers heeft plaatsgevonden in 2020. © AFP

Voorstel ingediend om ‘QAnon-congreslid’ uit parlement VS te zetten

Democratisch lid van het Amerikaanse parlement Jimmy Gomez wil dat zijn collega Marjorie Taylor Greene uit het Congres wordt gezet. Taylor Greene, die bekendstaat als aanhanger van oud-president Donald Trump en de extreemrechtse QAnon-complottheorie, heeft volgens CNN in 2018 en 2019 steun betuigd aan oproepen om kopstukken van de Democratische partij te laten executeren of daar zelf toe opgeroepen. 

  1. Segers over voltooid leven: 'Mensen op humane manier helpen is plicht samenleving'
    Play

    Segers over voltooid leven: 'Mensen op humane manier helpen is plicht samenle­ving'

  2. Trein ramt bus in Göteborg, drie personen gewond
    Play

    Trein ramt bus in Göteborg, drie personen gewond