Volledig scherm
© Shutterstock

Vrouw stort 27 etages naar beneden bij maken selfie

In Panama-Stad is een jonge vrouw van een balkon gevallen toen zij zittend op de balustrade probeerde om een selfie te maken. Volgens lokale media zou zij haar evenwicht hebben verloren toen plotseling de wind opstak. Ze viel 27 etages naar beneden en overleefde de klap niet.

Op sociale media circuleren beelden van hoe het meisje - volgens sommige berichten een Portugese toeriste - met een selfiestick in de hand langs de gevel van het Luxor-appartementengebouw in de wijk El Cangrejo valt. 

Volledig scherm
Hulpverleners bij het appartementengebouw waar de vrouw naar beneden viel. © Twitter

De Panamese brandweer waarschuwde vrijdag mensen om niet hun leven te riskeren voor een foto. ,,Jouw leven is meer waard dan een selfie", staat bij een afbeelding op Twitter met alle situaties waarin volgens de brandweer selfies vermeden dienen te worden.

  1. Dambreuk Brazilië ‘geen ongeluk’: acht arrestaties

    Dambreuk Brazilië ‘geen ongeluk’: acht arresta­ties

    De Braziliaanse politie heeft acht medewerkers opgepakt van het bedrijf Vale, eigenaar van de ijzerertsmijn bij het stadje Brumadinho, waar een dambreuk op 25 januari leidde tot een enorme modderstroom, die het leven kostte aan zeker 166 mensen. Nog 144 mensen worden vermist. Dat zij nog levend worden teruggevonden is vrijwel uitgesloten. Ook zijn op diverse plaatsen, onder andere op het hoofdkantoor van het bedrijf in Rio de Janeiro, huiszoekingen verricht.