Videobeeld van 28 april vorig jaar van het Amerikaanse ministerie van Defensie en gemaakt door marinepiloten, waarop een 'ongeïdentificeerd luchtfenomeen' te zien zou zijn.
Volledig scherm
Videobeeld van 28 april vorig jaar van het Amerikaanse ministerie van Defensie en gemaakt door marinepiloten, waarop een 'ongeïdentificeerd luchtfenomeen' te zien zou zijn. © AFP

VS: geen bewijs dat vreemde waarnemingen aliens zijn

Er is geen enkel bewijs dat een aantal onbekende fenomenen die onlangs zijn waargenomen door Amerikaanse marinepiloten door aliens zijn veroorzaakt, staat in een rapport van de Amerikaanse regering. Wat de piloten dan wel hebben gezien, is nog steeds onduidelijk, aldus The New York Times.

21 reacties

 • van Bergen

  7 maanden geleden
  Die IT'ers welke die vliegtuig radar-volgsystemen hebben ontwikkeld, kun je als je stil bent nog horen lachen . .
 • Vincent Roelofs

  7 maanden geleden
  Zgn. "Black projects" supergeheim maar gewoon van de USA.
 • VanBukkem

  7 maanden geleden
  Als het wel aliens zijn dan is het niet te hopen dat ze hier landen en dat ze vragen naar onze leider. Want dan zijn we de komende tienduizend jaar het lachertje van de kosmos.
 • Joris de Rooij

  7 maanden geleden
  Ook geen bewijs dat het niet aliens zijn
 • Ruud Westerdijk-Barrientos Loayza

  7 maanden geleden
  Welke overheid wil een actieve herinnering aan iets dat ze niet kunnen verklaren.....
 1. Kremlin weerspreekt geheime operatie onder valse vlag in Oekraïne
  UPDATE

  Kremlin weer­spreekt geheime operatie onder valse vlag in Oekraïne

  Het Kremlin heeft met klem tegengesproken dat Rusland bezig is met geheime operaties in het oosten van Oekraïne die als excuus zouden dienen voor Russisch militair ingrijpen. Een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft tegen media gezegd dat Rusland een ,,operatie onder valse vlag” uitvoert in de Donbass, een pro-Russische Oekraïense regio die in opstand is tegen de door het Westen gesteunde regering in Kiev.