Eerder werden drie Nederlanders van 17, 18 en 19 jaar oud opgepakt. Zij werden gearresteerd nadat ze de gevel van een woning in het noordoostelijke stadsdeel hadden beklad.
Volledig scherm
Eerder werden drie Nederlanders van 17, 18 en 19 jaar oud opgepakt. Zij werden gearresteerd nadat ze de gevel van een woning in het noordoostelijke stadsdeel hadden beklad. © Marc De Roeck

Weer drie Nederlanders opgepakt voor aanslag Antwerpen

Opnieuw zijn er drie Nederlanders opgepakt die verdacht worden van een aanval met een explosief vorige week in Antwerpen. Ze hadden volgens Belgische media mogelijk een man op de korrel die in de haven werkt en eerder in verband werd gebracht met cocaïnesmokkel.

 1. Elon Musk was eventjes niet meer de rijkste man ter wereld: ‘Hij heeft te veel betaald voor Twitter’
  34

  Elon Musk was eventjes niet meer de rijkste man ter wereld: ‘Hij heeft te veel betaald voor Twitter’

  Elon Musk was woensdag even niet meer de rijkste man ter wereld, zegt zakenblad Forbes. Door de aankoop van Twitter en de aandelen in Tesla die hij daarvoor van de hand deed, is zijn vermogen dit jaar gedaald. De Fransman Bernard Arnault werd daarna de rijkste. Hij is eigenaar van luxeconcern LVMH, dat modehuizen als Louis Vuitton, Christian Dior en Fendi bezit, maar ook diverse drankmerken als champagnehuis Moët & Chandon en cognacmerk Hennessy.
 2. Vertrokken diplomate VS na 3,5 jaar veroordeeld voor fataal ongeluk in Groot-Brittannië: ‘Ze is een lafaard’

  Vertrokken diplomate VS na 3,5 jaar veroor­deeld voor fataal ongeluk in Groot-Brittannië: ‘Ze is een lafaard’

  De Amerikaanse diplomaat Anne Sacoolas is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van acht maanden voor het doodrijden van de 19-jarige motorrijder Harry Dunn in 2019 in Groot-Brittannië. Het ongeval veroorzaakte grote ophef en zette de relatie tussen Washington en Londen onder druk. Sacoolas beriep zich na het ongeval namelijk op diplomatieke onschendbaarheid en vertrok naar haar thuisland.