Voorzitter van de Eurogroep Jeroen Dijsselbloem, de nieuwe minister van Financiën van Griekenland, Euclides Tsakalotos en minister van Financiën van Frankrijk Michel Sapin bij aanvang van de bijeenkomst over de situatie in Griekenland.
Volledig scherm
Voorzitter van de Eurogroep Jeroen Dijsselbloem, de nieuwe minister van Financiën van Griekenland, Euclides Tsakalotos en minister van Financiën van Frankrijk Michel Sapin bij aanvang van de bijeenkomst over de situatie in Griekenland. © anp

Weer top over Griekenland voor 'eindbesluit'

UpdateEuropese leiders komen zondag opnieuw bij elkaar voor een top over de Griekse crisis. Het zou dan gaan om een 'eindbesluit', zo liet de Italiaanse premier Matteo Renzi dinsdagavond weten.

  1. Gevaccineerd IJsland draait reeks coronaversoepelingen terug vanwege deltavariant

    Gevacci­neerd IJsland draait reeks coronaver­soe­pe­lin­gen terug vanwege deltavari­ant

    Wegens stijgende besmettingsaantallen heeft IJsland besloten een reeks coronaversoepelingen terug te draaien. Vanaf morgen moet iedereen op het eiland minstens een meter afstand houden en geldt in overdekte openbare ruimten ook weer een mondkapjesplicht. Bars, clubs en restaurants gaan om 23.00 uur dicht en aan bijeenkomsten mogen hooguit tweehonderd personen deelnemen. De maatregelen gelden in ieder geval tot 13 augustus.