Wilders: Sluit alle mannelijke asielzoekers op in azc

VideoPVV-leider Geert Wilders wil dat alle mannelijke asielzoekers opgesloten worden in de asielzoekerscentra. Volgens Wilders moet dat 'zolang het kabinet weigert om de grenzen te sluiten voor immigranten uit islamitische landen'. Dat zegt de politicus maandagmiddag in een videoboodschap.

Quote

Vreselijke mas­sa-aanrandin­gen zoals in Keulen kunnen ook hier voorkomen

Geert Wilders

Volgens Wilders is het voor hem en zijn partij duidelijk: ,,Onze grenzen moeten dicht voor alle asielzoekers en alle immigranten uit islamtische landen.'' Zolang Nederland dat niet doet, moeten de islamitische 'testosteronbommen' opgesloten worden, aldus de PVV-leider. 

Nieuwjaarsnacht
Wilders refereert aan de massa-aanrandingen op verschillende plaatsen in Europa, waaronder in Keulen tijdens de nieuwjaarsnacht. ,,Vreselijke massa-aanrandingen zoals in Keulen kunnen ook hier voorkomen,'' aldus Wilders.

Het is onduidelijk of de plannen van de rechtse partij daadwerkelijk haalbaar zijn.

Verzetsspray
Wilders kwam vorige week ook in het nieuws toen hij aankondigde dat hij 'verzetsspray' gaat uitdelen in Spijkenisse op zaterdag 23 januari. In de spray zit een kleurstof waar vrouwen zich mee kunnen verdedigen, aldus de PVV-leider.
 
Bekijk de video hieronder: