Een demonstrant in Minsk zwaait met een oude Wit-Russische nationale vlag tijdens een oppositiebijeenkomst om te protesteren tegen de benoeming van Loekasjenko na de presidentsverkiezingen.
Volledig scherm
Een demonstrant in Minsk zwaait met een oude Wit-Russische nationale vlag tijdens een oppositiebijeenkomst om te protesteren tegen de benoeming van Loekasjenko na de presidentsverkiezingen. © AP

Wit-Rusland pakt opnieuw meer dan 300 demonstranten op tegen Loekasjenko-regime

De Wit-Russische politie heeft zondag meer dan driehonderd personen opgepakt die deelnamen aan protestmarsen tegen de autoritaire leider Aleksandr Loekasjenko. Dat meldden de autoriteiten later op de dag. 

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  1

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek
  Play

  Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek

 2. Braziliaanse president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronadoden'
  Play

  Braziliaan­se president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronado­den'