Volledig scherm
Agenten voor de plek waar de steekpartij plaatsvond. © ap

Zes doden bij steekpartij op Jersey

UpdateBij een steekpartij in een appartement in St. Helier op het Kanaaleiland Jersey zijn zes doden gevallen. Onder hen zijn drie kinderen. De politie heeft gisteren een dertigjarige man aangehouden die van de moord wordt verdacht.

De politie zegt op de plaats des onheils een man, twee vrouwen en drie kinderen te hebben aangetroffen. Vijf van hen waren reeds overleden. Het zesde slachtoffer bezweek op de operatietafel.

Volgens de buren van de slachtoffers zijn ten minste enkele van de slachtoffers leden van een Poolse familie. De politie zegt alleen dat het inwoners van Jersey betreft.

De politie heeft de verdachte aangehouden in een ziekenhuis, waar hij behandeld werd aan verwondingen die hij bij het incident had opgelopen.

Ooggetuige Andre Thorpe zegt te hebben gezien dat agenten om de woning renden op zoek naar een ingang. Vervolgens zouden hulpverleners een bebloed kind in veiligheid hebben gebracht.

Geweld is een zeldzaamheid op het Britse kroonbezit voor de Normandische kust. De toedracht van de steekpartij is nog onduidelijk.