In garageboxen in de omgeving van Keulen werden onder meer deze gasflessen gevonden die de Audi-bende gebruikt(e) bij  plofkraken.
Volledig scherm
In garageboxen in de omgeving van Keulen werden onder meer deze gasflessen gevonden die de Audi-bende gebruikt(e) bij plofkraken. © Politie Keulen

Zes leden ‘Audi-bende’ voor Duitse rechter wegens reeks plofkraken

Zes vermeende leden van de zogenoemde Audi-bende staan vanaf vrijdag terecht in Düsseldorf. Dit voor het opblazen van een reeks geldautomaten  in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De verdachten komen op één na allemaal uit Utrecht en zijn 20 tot 24 jaar oud, melden Duitse media. 

  1. ‘Ontslagen campagneleider Trump opgepakt na dreiging met zelfmoord’

    ‘Ontslagen campagne­lei­der Trump opgepakt na dreiging met zelfmoord’

    De voormalige campagneleider van de Amerikaanse president Donald Trump is zondag door de politie opgepakt. Hij zou een pistool hebben geladen en tijdens een echtelijke ruzie met zelfmoord hebben gedreigd. Ook zou hij zijn vrouw hebben geslagen. Dat meldde de politie maandag. Brad Parscale (44) was een van de sleutelfiguren die Trump in 2016 in het zadel hielpen, maar hij viel afgelopen juni in ongenade na een desastreuze campagnerally in Tulsa, Oklahoma.