Een Japanse vrouw wandelt door een park in Yokohama, vlakbij Tokio, terwijl Japan worstelt met een tweede golf besmettingen.
Volledig scherm
Een Japanse vrouw wandelt door een park in Yokohama, vlakbij Tokio, terwijl Japan worstelt met een tweede golf besmettingen. © AP

Zo gaan andere landen corona te lijf: het ene wat succesvoller dan het andere

Meer dan drie miljoen mensen zijn nu wereldwijd besmet met het coronavirus. Ruim 217.000 mensen hebben het niet overleefd. Terwijl de meeste aandacht uitgaat naar zorgelijke hotspots als Italië, de Verenigde Staten en Brazilië en in sommige Aziatische landen een tweede golf besmettingen de kop opsteekt, worstelen alle landen met Covid-19. Het ene wat succesvoller dan het andere.

  1. Miah smeerde zich in met bloed van een klasgenootje en bleef doodstil liggen
    Schietpartij Texas

    Miah smeerde zich in met bloed van een klasgenoot­je en bleef doodstil liggen

    De agenten bij de basisschool in Texas waar deze week een bloedbad plaatsvond, namen een verkeerde beslissing door 45 minuten te wachten op versterking. Dat heeft een hooggeplaatste official van de staat Texas vandaag toegegeven. Ondertussen doen overlevenden van het bloedbad hun verhaal. Miah smeerde zich in met bloed, bleef doodstil liggen en belde 911 met het mobieltje van een doodgeschoten lerares.