Een Japanse vrouw wandelt door een park in Yokohama, vlakbij Tokio, terwijl Japan worstelt met een tweede golf besmettingen.
Volledig scherm
Een Japanse vrouw wandelt door een park in Yokohama, vlakbij Tokio, terwijl Japan worstelt met een tweede golf besmettingen. © AP

Zo gaan andere landen corona te lijf: het ene wat succesvoller dan het andere

Meer dan drie miljoen mensen zijn nu wereldwijd besmet met het coronavirus. Ruim 217.000 mensen hebben het niet overleefd. Terwijl de meeste aandacht uitgaat naar zorgelijke hotspots als Italië, de Verenigde Staten en Brazilië en in sommige Aziatische landen een tweede golf besmettingen de kop opsteekt, worstelen alle landen met Covid-19. Het ene wat succesvoller dan het andere.

  1. Duitse justitie: Ouders Madeleine McCann hebben hun dochter niet vermoord

    Duitse justitie: Ouders Madeleine McCann hebben hun dochter niet vermoord

    Er is geen enkele aanwijzing dat de ouders van Madeleine McCann iets te maken hebben met de verdwijning van hun dochter. Dat heeft de Duitse aanklager Hans Christian Wolters vandaag in een interview op de Portugese televisie benadrukt. Volgens Wolters is er maar één iemand verantwoordelijk voor de ontvoering en dood van ‘Maddie’ en dat is de 42-jarige Christian B. De Duitser ontkent in alle toonaarden en zijn advocaat laat weten met een onthulling te komen waarvan mensen ‘van hun stoel zullen vallen’.