Gids Feliciano Gonzalez, die Kris en Lisanne zou meenemen naar de vulkaan bij Boquete. Inzetje: Kris Kremers (boven) en Lisanne Froon.
Volledig scherm
Gids Feliciano Gonzalez, die Kris en Lisanne zou meenemen naar de vulkaan bij Boquete. Inzetje: Kris Kremers (boven) en Lisanne Froon. © AD, Facebook

'Zoektocht Kris en Lisanne ging tergend langzaam'

Feliciano Gonzalez, de Panamese gids die in het plaatsje Boquete optrok met de Amersfoortse Kris Kremers en Lisanne Froon, is verdrietig. En boos. Talloze malen trok hij de jungle in, om te zoeken naar de twee vriendinnen die hij leerde kennen tijdens hun verblijf in Boquete.

  1. Overzicht vermissingszaak Kris en Lisanne

    Overzicht vermis­sings­zaak Kris en Lisanne

    Menselijk weefsel dat donderdag in de jungle in Panama is gevonden, is van Lisanne Froon. Dat is gebleken uit DNA-onderzoek, bevestigde het forensisch laboratorium in Panama-stad vandaag. Het zou gaan om resten van de linkervoet van Lisanne. De Panamese autoriteiten geven morgenmiddag rond 17.00 uur een persconferentie over de vermissing van Lisanne Froon en Kris Kremers. Over Kris Kremers is nog geen uitsluitsel. De vrouwen verdwenen op 1 april in de buurt van Boquete, ruim 300 kilometer ten westen van de hoofdstad Panama.