Volledig scherm
Een intiem moment op de Eiffeltoren: een huwelijksaanzoek. © FB

Zoektocht naar romantisch paar op Eiffeltoren

Tijdens een bezoek aan de Eiffeltoren in Parijs was de Amerikaanse Jen Hurd Bohn ineens getuige van een wel zeer romantisch tafereel: een huwelijksaanzoek! Stiekem maakte ze foto's en wil deze dolgraag aan het nog onbekende paar aanbieden. De beelden zijn inmiddels wereldwijd al meer dan honderdduizend keer gedeeld, meldt Buzzfeed.

Het liefst had Hurd Bohn gelijk de tortelduifjes om hun mailadres gevraagd.  Maar vanwege de drukte op de Eiffeltoren lukte dat niet. Ze is daarom via Facebook een zoektocht naar het paar gestart om ze alsnog de foto's aan te bieden. ,,Aan hun kleding te zien denk ik dat ze uit Amerika komen. Help mij om dit stel te vinden!'' 

Haar oproep is meer dan honderdduizend keer gedeeld wereldwijd. Zelfs tv-ster Candance Camaron Bure, die ooit D.J Tanner speelde in de populaire serie Full House, deelde de foto's. Ook Amerikaanse tv-zenders besteden aandacht aan de zoektocht naar het koppel.

Volledig scherm
Aan de foto te zien is het aanzoek geslaagd. © FB
  1. Moeder sluit zoon met ADHD jarenlang op in slaapkamer: ‘Ik wilde rustig tv kijken’

    Moeder sluit zoon met ADHD jarenlang op in slaapkamer: ‘Ik wilde rustig tv kijken’

    Justitie in België heeft flinke celstraffen geëist tegen de ouders van een jongen met ADHD die dagelijks langdurig op zijn kamer werd opgesloten en niet naar het toilet mocht. Volgens zijn vader en moeder deden ze dat om 's avonds rustig televisie te kunnen kijken. Na een tip van klasgenoten viel de politie uiteindelijk binnen bij het gezin. Daarbij werden op de stinkende en beschimmelde tienerkamer onder meer ettelijke plastic flessen met urine aangetroffen.