Advocaat kan het tóch niet laten: 73-jarige trainer moet Irak naar het WK leiden

Dick Advocaat gaat ‘gewoon’ nog even door met coachen. De inmiddels 73-jarige trainer is officieel aangesteld als bondscoach van Irak, dat hij naar het WK van 2022 in Qatar moet leiden.

22 reacties

 • Guido Paulsen

  1 jaar geleden
  Ik word ook een beetje moe van dat morele geroeptoeter. Net alsof pak-em-beet de VS zo een keurig land is. Of Nederland zelf. Maar ik had toch de Foppe de Haan route genomen. Lekker bondscoach van een paradijselijk eiland in De stille Zuidzee. Ieder zijn ding. Hopelijk maakt hij de Irakese jeugd blij dat verdienen ze.
 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Er zal niet in Advocaats contract staan dat hij homo's terecht moet stellen hoor , en met China doet ook gewoon iedereen zaken ondanks mensenrechtenschendingen Van van Gaal wordt toch ook niet verwacht dat hij het eens is met bv het stilkstofbeleid van de regering? Waar die man zin in heeft begrijp ik overigens niet , ik zou lekker een amateurclubje op de hoek gaan trainen als ik hem was op zijn leeftijd (en met zijn bankrekening)
 • Faizy

  1 jaar geleden
  Lekker man dickie.. geniet ervan
 • Marcel Breukink

  1 jaar geleden
  Dus hij mag niet van de gutmensch naar Irak maar dezelfde hypocrieten gaan wel WK kijken. Stuur lekker een bericht naar de voetballers die naar Qatar gaan. Doe wat beters dan hier zuur te zijn maar maak een vuist tegen de WK in dat achterlijke land. Dan doe je tenminste iets nuttigs.
 • Aad Palinck

  1 jaar geleden
  Als we zo gaan lullen dan moet de Fifa Afrika , Zuid - Amerika , Midden - Amerika , het Midden - Oosten , een zooitje Aziaten en Europeanen van een WK uitsluiten. Over 100 jaar liggen alle proleten op hun knieën net als nu voor de slavernij. Ik zou weleens willen weten hoeveel bijdehandjes hun tv uitzetten tijdens de WK omdat er "foute" elftallen tegen elkaar spelen in "foute" landen. Dan gaan ze weinig voetbal meer zien. Laat Advocaat lekker met rust en doen waar 'ie zin en plezier in heeft .