Alex Morgan speelde vijf wedstrijden voor de Spurs.
Volledig scherm
Alex Morgan speelde vijf wedstrijden voor de Spurs. © BSR Agency

Alex Morgan verlaat Tottenham Hotspur al na vijf wedstrijden

De Amerikaanse voetbalster Alex Morgan gaat al weer weg bij Tottenham Hotspur. De 31-jarige spits keert terug naar haar oude club Orlando Pride in de Verenigde Staten. Morgan, één van de grootste sterren van het Amerikaanse elftal, ondertekende in september een contract voor een jaar bij de Engelse club.

 1. Van Bronckhorst kruipt bij Rangers in vaderrol na verloren finale: ‘Je moet er juist nu zijn voor je spelers’
  Met video

  Van Bronck­horst kruipt bij Rangers in vaderrol na verloren finale: ‘Je moet er juist nu zijn voor je spelers’

  Giovanni van Bronckhorst kroop na de verloren finale in de Europa League tegen Eintracht Frankfurt in een soort van vaderrol richting zijn soms ontroostbare spelers. De verloren strafschoppenserie hakte er niet alleen bij Aaron Ramsey, die de beslissende penalty miste, maar bij iedereen flink in, zo merkte de trainer van Rangers in de uren na de eindstrijd in Sevilla.
 2. Feyenoord-verdediger Senesi in definitieve selectie Argentinië voor duel met Italië: ‘Als kind al mijn droom’

  Feyenoord-verdediger Senesi in definitie­ve selectie Argentinië voor duel met Italië: ‘Als kind al mijn droom’

  Feyenoord-verdediger Marcos Senesi heeft een aanbod van de Italiaanse bondscoach Roberto Mancini afgeslagen. Mancini informeerde bij de 25-jarige Argentijn of hij interesse heeft om voor het Italiaanse elftal uit te komen. Senesi, die ook Italiaanse roots heeft, geeft echter de voorkeur aan het land waar hij vandaan komt. Vrijdag kwam het nieuws dat hij ook in de definitieve selectie van bondscoach Lionel Scaloni zit.