Het stadion van Livorno
Volledig scherm
Het stadion van Livorno © Getty Images

‘Arrestatie Nederlander sloeg in Livorno in als een bom’

Redder van de clubHij had de redder van de Italiaanse Serie B-club Livorno moeten worden, de Nederlandse Libanees Majd Yousif. Maar zo ver lijkt het niet te komen. Afgelopen week werd de beoogd clubeigenaar immers gearresteerd bij een politie-inval in de regio Rotterdam. Journalist Jurriaan van Wessem volgde de zaak van dichtbij. ,,Het was vanaf het eerste moment een curieus verhaal.”

 1. Sprookje compleet voor Sheffield Wednesday: Windass in voetsporen van vader met winnende goal in minuut 123
  Met video

  Sprookje compleet voor Sheffield Wednesday: Windass in voetsporen van vader met winnende goal in minuut 123

  Het sprookje van Sheffield Wednesday is compleet. De club uit South Yorkshire keert na twee jaar terug in het Championship nadat het in zenuwslopende en krankzinnige play-offs afrekende met achtereenvolgens Peterborough United op het eigen Hillsborough en Barnsley op een volgepakt Wembley. Matchwinner Josh Windass trad in minuut 123 in de voetsporen van zijn vader Dean met een winnende goal op Wembley.
 2. Overvaller had het niet gemunt op Porsche van Mark van Bommel: ‘Geef mij een profcontract of je familie gaat eraan’
  PREMIUM

  Overvaller had het niet gemunt op Porsche van Mark van Bommel: ‘Geef mij een profcon­tract of je familie gaat eraan’

  Hij plakte een zendertje onder de wagen van Mark van Bommel, nam een selfie in de parkeergarage van diens appartementsgebouw en zette doodsbedreigingen klaar in zijn mobiele telefoon. Toen asielzoeker Mohamed J.H. vorig jaar na al die voorbereidingen een wapen richtte op de Nederlandse Antwerp-trainer, leek alles op een carjacking te wijzen. Nu blijkt dat het om een ‘sollicitatie’ ging. En dan kan je ‘motivatiebrief’ natuurlijk maar beter opvallen...
  Antwerpen