Divock Origi heeft de 4-0 gemaakt tegen Barcelona. Fabinho (l) en Georginio Wijnaldum vieren mee.
Volledig scherm
Divock Origi heeft de 4-0 gemaakt tegen Barcelona. Fabinho (l) en Georginio Wijnaldum vieren mee. © REUTERS

Babyboom bij Liverpool exact 9 maanden en 1 dag na mirakel tegen Barcelona

Toeval bestaat niet. Negen maanden en één dag na de ongelooflijke comeback in de Champions League tegen Barcelona (4-0 na een 3-0-nederlaag in de heenwedstrijd) bevielen de vrouwen van Liverpoolsterren Jordan Henderson en Mo Salah van een kindje. 

Aanvoerder Henderson en vrouw Rebecca kregen er een zoontje bij. Ploeggenoot James Milner stak er de draak mee op sociale media: ‘Origi assist’, met een duimpje erachter. Verwijzend naar het grote aandeel dat Divock Origi in de ommekeer had. Net als Georginio Wijnaldum scoorde de Belg twee keer in de return van de halve finale tegen Barcelona. Op Twitter werd al gesuggereerd dat ze hun zoontje naar de Rode Duivel zouden hebben vernoemd, maar dat blijkt een grap. De echte naam is nog niet bekend.

Eerder vorig jaar kondigde ex-Liverpoolspeler Peter Crouch aan dat hij zijn zoontje Divock wilde dopen, maar dat zijn vrouw Abigail haar veto stelde. Het zegt veel over de status die luxe-invaller Origi heeft verworven na zijn heldendaden in de halve finales en de finale van de Champions League. 

Salah heeft er een dochtertje bij, genaamd Nayan.

Jordan Henderson (l) and Mo Salah vieren de overwinning op Barcelona.
Volledig scherm
Jordan Henderson (l) and Mo Salah vieren de overwinning op Barcelona. © BSR Agency
Origi na zijn heldendaden tegen FC Barcelona.
Volledig scherm
Origi na zijn heldendaden tegen FC Barcelona. © AP