In een matig gevuld Camp Nou kreeg ook Koemans tijdelijke opvolger Sergi Barjuán (tweede van links) Barcelona niet aan de praat.
Volledig scherm
PREMIUM
In een matig gevuld Camp Nou kreeg ook Koemans tijdelijke opvolger Sergi Barjuán (tweede van links) Barcelona niet aan de praat. © AP

Barcelona blijft ook na ontslag Ronald Koeman niets bespaard

De alarmbellen zijn nog niet tot zwijgen gekomen sinds Ronald Koeman vorige week als trainer van FC Barcelona werd ontslagen. Zonder hem speelde de trieste ploeg in een slecht gevuld Camp Nou gelijk tegen Alavés (1-1). De clubleiding vreest de wedstrijd dinsdagavond in Kiev.

 1. Ajaccio-aanhangers vallen Marseille-fan (8) met terminale kanker aan en verbranden zijn shirt

  Ajac­cio-aanhangers vallen Marseille-fan (8) met terminale kanker aan en verbranden zijn shirt

  De Franse voetbalwedstrijd van AC Ajaccio tegen Olympique Marseille werd zaterdag overschaduwd door een incident op de tribune. Aanhangers van de Corsicaanse club vielen de 8-jarige Marseille-fan Kenzo, die een terminale hersentumor heeft, aan en verbrandden zijn shirt. De thuisclub heeft het ‘betreurenswaardige’ incident sterk veroordeeld. De Franse president Macron noemt het ‘onaanvaardbaar’.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.