Barcelona heeft beet: Sergio Agüero eerste versterking voor volgend seizoen

Contract tot 2023Sergio Agüero is de eerste aanwinst van FC Barcelona voor het komende seizoen. Daarmee keert de aanvaller na tien jaar terug in Spanje, waar hij tussen 2006 en 2011 al voor Atlético Madrid speelde. Agüero, die transfervrij overkomt, tekent een contract tot medio 2023 in Camp Nou. 

17 reacties

 • Faizy

  1 jaar geleden
  Hahaha barcaa tje toch
 • R.L. Meijer

  1 jaar geleden
  Aguero, Messi, Coutinho, Griezmann, Dembele, Ansu Fati en Depay? Leuk allemaal, maar er spelen er maar 3. Dat zal Depay niet zijn. Ik zou lekker ergens anders gaan ballen. Lyon bijvoorbeeld.
 • Evert Jan Koning

  1 jaar geleden
  Slecht. Deze aankopen zijn niet voortgekomen uit visie of geloof. Aguero is way over the top. Wijnaldum is een goede speler maar te langzaam voor La Liga. En Depay is niet gedisciplineerd genoeg. Ik zou Depay tóch kopen, maar dan ipv Aguëro. Wijnaldum zou ik qua aankoop vervangen door De Bruyne.
 • R.H.E. de Boer

  1 jaar geleden
  Een goede pinchhitter
 • Eric Ouwersloot

  1 jaar geleden
  met de afkoopsom van Koeman blijft er niet veel meer over voor fatsoenlijke spelers. Allemaal transfervrij, al betwijfel ik of Depay uberhaupt komt, hij kon alleen naar Barcelona omdat Koeman daar trainer is. De club zelf wil die over het paard getilde kwal ws niet eens.