Frenkie de Jong staat in de belangstelling van Manchester United.
Volledig scherm
Frenkie de Jong staat in de belangstelling van Manchester United. © ANP / EPA

Barcelona wil Frenkie de Jong niet verkopen, maar wel zijn salaris verlagen

FC Barcelona wil volgens voorzitter Joan Laporta ‘alles doen’ om Frenkie de Jong te behouden. De Nederlandse middenvelder staat nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester United, waar Erik ten Hag dit seizoen de nieuwe trainer is. 

36 reacties

 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Laporte is voorzitter omdat hij precies zegt wat de fans daar willen horen , je grote woorden waarmaken is echter andere koek , Barcelona heeft die belachelijke salarissen zelf met haar volle verstand aangeboden , ze niet uitbetalen is contractbreuk en dan hoeft hij zich ook niet aan zijn deel van de overeenkomst te houden Een advocaat veegt de vloer aan met Laporte als het zover komt , hoeft niet eens een goede advocaat te zijn
 • Ronald Markant

  1 maand geleden
  Er zijn nog maar weinig clubs die hun eigen spelers opleiden, helaas. Er bestaat geen echte Amsterdamse, Eindhovense, Rotterdamse of Groningse club meer. Een (te) groot deel komt tegen veel geld uit het buitenland. Het blijft toch je club, maar lokaal gezien niet echt iets om trots op te zijn. Dan kun je misschien kampioen worden, je eigen opleiding staat kostentechnisch nog steeds op het laagste pitje. Te weinig ED-clubs met spelers die daar ook echt begonnen zijn.
 • Bart Heijnen

  1 maand geleden
  Fc Barcelona is zo goed als failliet. Als ik De Jong was stak ik mijn middelvinger op naar die voorzitter. Contract is contract. Wel verdienen bij een verkoop, maar als hij blijft niet betalen wat is afgesproken. Lekker naar ManU gaan en onder ten Hag op je favoriete positie spelen.
 • J.H. van den Heuvel

  1 maand geleden
  Een paar bakjes koffie minder, is geen probleem voor Frenkie. En die negatieve opmerkingen over zijn cluppie , zal hij ook wel niet serieus nemen.
 • gert meijboom

  1 maand geleden
  Of de Jong zich veel aan moet trekken van LaPorte, denk het niet; maar of hij past in Engelse competitie waar het veel fysieker is dan daar in Spanje is de vraag. Zeker is wel dat ten Hag hem zal inzetten waar hij thuis hoort. Gewoon doen man, weg daar, naar een sportieve gezonde omgeving, veel beter voor je.