Ronald Koeman, Lionel Messi en Josep Maria Bartomeu.
Volledig scherm
Ronald Koeman, Lionel Messi en Josep Maria Bartomeu. © AFP/Getty

Bartomeu spreekt zich uit: over Koeman, het vertrek van Messi, grote schulden en de peperdure Griezmann

,,Ik heb er altijd alles aan gedaan om Lionel Messi te behouden, mijn erfenis is helemaal niet zo rampzalig en de Super League is nog steeds een interessant project.” Dat zegt Josep Maria Bartomeu, voormalig president van Barça, in een uitgebreid interview met Sport. Daarin verdedigt hij Ronald Koeman en zijn gevoerde beleid van de laatste jaren.

4 reacties

 • gert meijboom

  2 maanden geleden
  Voor Koeman komt vanzelf wel weer wat, hij heeft goeie reputatie in Engeland. Die Superliga is geinspireerd op Amerikaanse leest van NBA en NFL, daar zal Nederland niet snel bij gaan horen, misschien Ajax. Maar ook daar verloopt niet alles zonder problemen. Hebben we nog ergens een Arabische prins van onbesproken gedrag die misschien de hele competitie en alle clubs in Nederland wil kopen, zijn we van dat gekruidenier in Den Haag ook af.
 • Kas Holwerda

  2 maanden geleden
  Tja die superleague gaat om veel geld. Veel Aziatische en (Zuid)-Amerikaanse zenders zullen dit graag ophoesten. Competities zonder degradatie en met verhandelbare franchisers zoals de NBA, NFL, NHL De kleinere landen staan weer mooi langs de kant.
 • marize dijkstra

  2 maanden geleden
  maw die superleague draait dus ook alleen maar om meer geld ,meer geld en nog eens meer geld.
 • tom wijk

  2 maanden geleden
  Geneuzel ‘for the record’. Zal Koeman niet helpen in zijn trein te blijven zitten. En wéér dóór...